Jämställdhet!

Så! Nu har min sida lanserats och jag har förstås funderat på vad jag tycker är viktiga grundläggande principer. För en månad sedan läste jag om att företag, organisationer, kommuner, föreningar, myndigheter och grupper i Skåne (ej privat personer) kunde ansluta sig till ”Ett jämställt Skåne” som är Skånes jämställdhetsstrategi. Genom att göra detta är jag som företagare en del av påverkansarbetet och det tycker jag är självklart! Som socionom och medmänniska utgår jag ifrån allas lika värde och då är jämställdhet en grundpelare för mig. Jämställdhet är ett aktivt val där vi alla bär ansvar.

Självklart!

Anslut ni också!

Genom att ansluta er sprider ni budskapet! Enkelt och smidigt – följ denna länk: https://ettjamstalltskane.nu/

// Sofia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s